fredag 20. mai 2011

Den perfekte aperitiff

Jeg er ekstremt glad i å ha hjemmelagde dipper i kjøleskapet. Hummus i ulike varianter, tzatziki, aioli (ikke helt hjemmelagd, men med god hjelp fra Hellmanns) har vært favorittene til nå. Men nå har jeg lært å lage tunfiskpaté med Philadelfia, og det har blitt den nye dilla.

Det er superenkelt.

Tunfiskpaté
Du tar en boks med tunfisk og blander den med en boks Philadelfia naturell. Du kan bruke mer av det ene eller det andre ettersom hva du liker best, men jeg syns 50/50 er fint. Tada! Nå er dippen ferdig. Men det er nå du kan begynne å eksperimentere med å blande i ulike krydre. Det funker flott med for eksempel chili, Maaruds dipmix eller krydderblandinger du får kjøpt på innvandrerbutikker.

Oppbevar i boks i kjøleskapet og spis som pålegg, eller gjør som i Italia: servér som aperitivo før maten, med grissini/kjeks til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar